I sista minuten

Nicklas gillar att vara ute i sista minuten när det gäller det mest. Så även julklappar. Idag blev det därför först en tur till Värnamo, sedan en till Ge-Kås. Vi fick tag i de sista julklapparna. Var lite svårt i år. Förra året hade vi mer flyt. Det var äckligt mycket folk i Vmo. Fanns inga parkeringsplatser någonstans! Som vanligt fick vi stanna hos Mariana för att jag behövde kissa. Det är fan en omöjlighet för mig att åka till Vmo utan att smita in där för att kissa! ”Igen” sa en av de anställda när jag kom in där… Är väl bara ngn vecka sedan jag lånade deras dass sist. Fast å andra sidan är det omöjligt att åka någonstans med mig utan att behöva stanna för kissepaus 😉
På Ge-Kås var det inte farligt med folk. Inga köer varken in eller ut. Men jag hade lyckats glömma min mobil hemma och att tvingas gå ihop med Nicklas där inne är ingen höjdare. Han försvann, jag försvann, han ville gå dit, jag ville gå hit. Gah! Jag var sååå sur på honom tillslut. Sen hamnade vi bakom ett par i kassan som var jäkligt osams. Det kvittade vad hon än sa så högg han direkt. Han svor och hade sig. Så det var inte bara vi som rök ihop där idag 😉
Nicklas föräldrar passade Fia när vi var iväg. Hon och Kajsa hade blivit hårdtränade av Emil att snurra, skälla och ligga samtidigt. De är bra polare de där två. Fia kan nog bli lite jobbig ibland men Kajsa är så snäll och låter den lilla grisen hållas. Fia ville i alla fall inte hänga med oss hem idag. Hon satt sig ner och spjärnade emot när Nicklas skulle ut med henne i koppel. Man kan ju ana att hon gillar att vara med bästisen :mrgreen:
Nu måste jag slå in lite julklappar för snart bär det av hem till pappa-familjen för julfirande!

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

2 reaktioner till “I sista minuten”

Kommentarer inaktiverade.