Jultallrik

Igår åkte Nicklas iväg på julbord med sitt jobb. Kvar satt jag och lilla Fisen här hemma. Men inte deppade vi ihop för det. Nope, jag körde på med min uppsats ett tag in på kvällen och sedan festade vi till det med en minijultallrik. Får Nicklas käka julmat ska väl vi också få det! Jag hade köpt hem färdigskuren julskinka (jajajajajajaaaa jag ska göra egen…sen….), köttbullar, potatissallad, sill, mimosasallad, revben och ägg. Mmmmmmm! Synd bara att man blev så mätt att den där fina chokladkakan som väntade på att få bli uppäten glatt fick vänta tills idag! :mrgreen:

fia-jultallrik-6.jpg     fia-jultallrik5.jpg    fia-jultallrik1.jpg
Fia mumsade jultallrik! Mmm skinka är gott…  Andningspaus

fia-jultallrik-3.jpg     fia-julltallrik2.jpg     fia-jultallrik4.jpg 
Potatissallad, revben och köttbulle slinker ner fint det också.

Nicklas kom hem nöjd och ovanligt glad i hatten (hmm, vad kan det ha berott på…) mitt i natten. Skojfrisk som han är min sambo gör han entré genom att slå som en galning på fönsterblecket. Skitkul, tyckte jag och Fia som hade lyckats somna. Sen sov jag kasst för min nacke ville mig ont hela natten. Jäkla förkylning! Positiv överraksning idag dock då det verkar som om jag lyckats smitta nattmarodören till sambo, hehehehehe.

Btw. Kollade Britney Spears dokumentären igår. Hon verkar må bättre men jag upplevde inte henne som särskilt nöjd och glad, även om hon sa att hon var det såg hon inte direkt ut att mena det. Hon lever ett mycket lustigt liv. Omöjligt att vara ”normal”. Gillar ju hennes musik så den nya plattan kanske borde få hamna i skivsamlingen. Men kan vara utan hennes musikvideos… Kan lika gärna kolla på en snuskfilm om man säger så…

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

3 reaktioner till “Jultallrik”

  1. Var finns lutfisken?? Den fisken är rena rama medecinen,lägger sig som bomull runt hjärtat. Stark senap och gröna ärtor hör också till.

  2. Jag tycker inte om lutfisk! Blä! Men gravad lax är gott, köpte dock inte hem någon sådan, synd. Gröna ärtor är bara gott i Karl-Eriks utförande, vanliga gröna ärtor i bare kan jag leva ett helt liv utan 😉

Kommentarer inaktiverade.