Stress

Idag klarnade det äntligen för oss i grupp 8. Vi hade handledningsmöte och kunde konstatera att vi nog alla tre missuppfattat uppgiften en aning. Jag hade iaf totalt missuppfattat. Har lagt ner alldeles för mycket tid på dispositionen! Skit i den liksom. Bara referera 😉
Men jag fattar fortfarande inte hur det här med bemanningsföretag och Kollektivavtalen fungerar. Fast jag kan ju trösta mig med att det såg ut som om de andra två inte heller förstod. Läraren kunde heller inte riktigt reglerna, sa han. Och det känns ju tryggt 😉
Nu ska jag då alltså bara försöka förstå, skriva 10 sidor om det jag måste förstå (inlämning söndag) och sedan också i en muntlig presentation få mina klasskamrater att förstå. Det som just nu ingen förstår.
Yes, jag håller mig flytande.

För att inte bli totalt galen för att jag inte förstår ska jag skita lite i stressen och åka med mamma till Ge-Kås i mon. Dvs göra något som jag absolut inte har tid eller råd med just nu. Men va fan, man måste väl ha lite spänning här i livet! Alla (dvs de av kvinnligt kön) kan ju faktiskt inte pissa på elstängsel.

Btw. Läraren frågade idag vad jag tycker om lärarutbildningen på Högskolan i Halmstad. Jag sa ”den är skit”. Kände att jag menade det också. Ett bra uttryck det där. Känns väldigt seriös. ”Den är skit”. Direkt, pang på sådär. Jag tror att han blev impad av min språk- och uttrycksförmåga. Undrar vad han tänkte när jag sa att det är svensklärare jag ska bli?

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

6 reaktioner till “Stress”

  1. svar: Här tyckte nog alla att de var roligt. Men visst de finns alltid några negativa personer som inte vill förnya sig=)

  2. Men Josse det förstår du väl att du inte kan skriva att tjejer inte kan pissa på elstängsel!? Nu har Peter suttit här och disskuterat med mig och kommit fram till att ställer vi oss i brygga så kan vi visst det!

  3. Anna: Ja, de är svåra att komma åt de där bakåtsträvarna.

    Therese: Men då får man fan ha en stark stråle alltså! Kanske om man inte kissar på en hel dag utan sparar sparar sparar och sedan tar i för kung och fosterland 😉
    Btw kan inte du och Peter göra ett test. Ni bor ju så nära elstängsel menar jag. Vem pissar snyggast på stängslet liksom :mrgreen:

  4. Hahaha…. Jadu, vet inte om jag är så villig att testa det! Men du får gärna komma ut själv och testa! ; P

Kommentarer inaktiverade.