Vad är detta för politikerfusk!

Läste den här artikeln i Aftonbladet i morse. Handlar om att staden Höganäs ska införa Euron. Man ska kunna handla med Euro och ta ut valutan på bankerna i staden.
Fy säger jag! Svenska folket har redan röstat om det här, vi röstade nej. I ett land med demokrati låter man majoriteten bestämma. Vill man ha in euron får vi väl ha en röstning till i så fall, i hela landet. Att på det här sättet försöka ”smyga” in euron som valuta i Sverige är fult, fult fult!
Nu ska jag snart till jobbet, och jag accpeterar inte Euro där som betalning, bara så att ni vet 😉

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

En kommentar till “Vad är detta för politikerfusk!”

Kommentarer inaktiverade.