Håll tummarna!

Nu har jag skickat iväg hårddisken till Ahlbergs data. Håll nu tummar, tår och tassar för att de klarar av att rädda allt, eller åtmintone hälften!
De får grejerna i morgon och sedan tar det 1-3 dagar innan de har gjort en första undersökning och kan fastställa vilka åtgärder som måste tas för att rädda det som finns på hårddisken. Då kommer vi också få veta vad detta kommer att kosta… Håller tummarna för att priset blir 4-siffrigt och inte 5.siffrigt… Inför sistnämnda känns det lite jobbigt 🙁
Efter detta ska det dock bli ändring på backupen här i huset. Jag tänker INTE lita på att vi bara sparar ner på en extern hårddisk eftersom även dessa tydligen kan gå sönder… Helst då samtidigt som ens dator så att verkligen allt försvinner riktigt ordentligt! Nej, nej, jag är inte bitter…
I alla fall så måste det inhandlas en extern dvd-brännare, eftersom min dator inte kan bränna dvd-skivor, så att jag själv kan sköta min backup på dvd:er åtminstone. Sen måste vi också ha en extern hårddisk som extra backup.
Låter dyrt det här…
Tur att man skiter pengar, INTE!

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.