Fan fan fan!

Igår kväll pajjade min hårddisk helt jäkla totalt!
Tror ni att jag har någon backup? Nope…
Eftersom min dator inte kan spara på cd-skivor så brukar jag köra backup med Nicklas usb för att sedan låta honom sparar på en extern hårddisk, den externa hårddisk som åskan slog sönder häromdagen….
Sist jag sparade på cd var i höstas någongång. Shit då! Massa foton, mail, skolarbeten, texter, koder, favoritlänkar osv som är gone!
Men eftersom jag är lite av en surkärring accepterar jag naturligtvis inte detta. Om inte Nicklas kan fixa (vilket han inte kunde) får någon annan göra det. Har kollat runt en del på nätet efter företag som arbetar med att återställa förlorad data. Finns några stycken att välja på. Kostar dock mycket pengar. Men eftersom Nicklas tyckte att jag skulle sälja min gamla fungerande dator och börja använda hans skitdator får han den stoooora glädjen att betala. Grattis till honom. Som tröst har jag varit snäll och tvättat en massa av hans kläder idag, helt och hållet bitchig är jag inte 😉 😉 😉
Frågan är bara vilket företag som ska få äran att reparera min hårddisk? Tips någon? Har kollat upp något som heter Ahlbergs data, de verkar kunniga. Någon med erfarenhet?

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

2 reaktioner till “Fan fan fan!”

  1. Nej då, den externa hårddisken gick tidigare. Nicklas tror att han kan plocka fram det vi sparat i den ändå. Men det senaste från min dator finns det ingen backup på. Varken på cd eller i den externa… Förbannade skit! Gud har något emot mig just nu 😉

Kommentarer inaktiverade.