Cliffhanger

Vilken cliffhanger jag lämnade er igår va!?
Säg mig, har ni kunnat sova i natt eller har ni bara legat oroliga och tänkt på Josses tak? 😉

Jag ska inte vara elak och låta er våndas mera, de goda (takläggarna) vann över den onda (åskan). Men det var inte utan fight. Åskan mullrade hotande i fjärran, på flera håll (!), och regnet började sakta falla medan taket ännu inte var under papp. Men de tappra takläggarna kämpade på bra och innan kvällens slut var hela taket under papp. Naturligtvis gav då åskan och regnet upp sin kamp och försvann, men det är sånt man
får ta :mrgreen:

Enligt smhi ska det nu vara pissväder fram t.o.m. onsdag. Det känns ju lite trist eftersom det nya teglet ännu inte är uppe. Faktum är att det nya teglet fortf. står kvar hos handlaren eftersom vi har lite svårigheter med att få hem det. Det står nämligen på pallar och vi har inga maskiner till att frakta dessa pallar. Ett alternativ, som det just nu lutar emot är att vi hyr en kärra och bär teglet för hand i de buntar de ligger. Vilket kommer att ta en eeeevighet eftersom de ligger i buntar om 5! Tungt!

Men någon gång får vi la hem teglet och någon gång blir det väl sol så vi kan lägga färdigt det här eländiga taket.   

  

  

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.