Takbyte

I år är det dags för byte av tegelpannorna på taket och idag kändes som en bra dag att börja 😉

Nicklas pappa, Jari, kom hit för att hjälpa till. Från början var det tänkt att jag och Nicklas skulle fixa detta själva men jag är sååå tacksam att Jari dök upp. Vad skulle vi gjort utan honom!? Nicklas är nämligen mycket höjdrädd. Takbyte och höjdrädsla rimmar inte så bra :mrgreen:
Jag och Jari klättrade därför på taket, Jari på det stora och jag på verandataket, medan Nicklas fick stå i liften och ta emot pannor. 

 

 

   

 

När sedan bärlekten skulle bort fick Nicklas stå emot sin fobi och klättra upp han också.
Jag ville få så mycket som möjligt gjort idag så när Jari hade åkt klättrade jag upp på taket igen. Eftersom vårt hus är så gammalt låg där en massa bröte på taket som måste bortas bort. Höjdskräcksgrabben var ju inget alternativ att skicka upp så jag fick ta mig an denna uppgift. Var inte kul! Det var lite halt och inget riktigt att stödja sig emot då bärlekten var borta. Jag vågade inte stå upp så det blev till att kräla sig uppför taket och sedan borsta sittande. Nicklas stod på liften beredd att fånga mig. Whose the man!? ;-)Måste sett ganska kul ut…

Jag var grymt skitigt efter borstandet. Såg solbränd ut som tusan i spegeln men efter duschen var det bara att konstatera att min ”solbränna” varit smuts.
I morgon ska papp och ny lekt upp, sedan är allt redo för de nya fina pannorna. Det kommer bli sååå fint! Sedan har vi bara en sida till kvar… 

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

2 reaktioner till “Takbyte”

Kommentarer inaktiverade.