Vaccination x3

Det gick bra hos vet. Alla djuren kunde vaccineras utan problem. Fias gegg i ögonen är troligen något smuts eller liknande. Jag har varit dålig på att rengöra henne i just ögonen och bara tvättat ansiktsvecken så nu ska här inhandlas ögontvätt på apoteket.
Plutten jamade hela vägen ner och hem men var tyst inne hos vet. Det var ju skönt så man slapp att skämmas 😉 Han var inte så pigg på att stå uppe på bordet men vaccinationen gick snabbt så det blev utan större krångel.
Ester var lika lugn som alltid. Hon började dock jama lite när vi närmade oss vet. Troligtvis för att Plutten skrämt upp henne med sitt ylande.
Fia var lika lycklig som vanligt över att få träffa folk. Dock fjollade hon sig lite när sprutan skulle in så jag fick hålla henne ganska hårt. Men sen bjöds det på hundgodis och då var hon lika lycklig igen.
Tack för hjälpen mormor!

Nu får jag väl ta tag i det där skrivandet åt Nicklas. Jag har ju lovat att hjälpa till med det, i några år faktiskt. Jag är lika seg med skrivandet som han är med att renovera övervåningen :mrgreen:

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.