Gener och hjärntumörer.

Fick ett brev från Umeå universitet idag. De ska tydligen forska om hjärntumörer och dess koppling till våra gener. Folk mellan 19-35 som haft hjärntumör har fått en förfrågan om deltagande i denna studie. För mig är det ingen tvekan, det är klart att man ställer upp på sådant här! Det är varje människas skyldighet att stödja forskning om sjukdomar. Jag är däremot lite tveksam på om de ska få spara mina uppgifter till fortsatt forskning. Det står att de hör av sig om syftet med forskningen ändras men kan man lita på det? Jag lånar ju inte ut mina gener till vad som helst 😉

Har för övrigt jobbat idag. Gick ganska smidigt, fanns en del att göra trots att vi var två och tillströmningen av kunder inte var överdriven. Fick in lite nya fina varor. Usch, bara jag kan låta bli att handla. Det är dyrt att jobba 😉

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.