Studentfirande

Igår tog Nicklas lillebror studenten och vi var naturligtvis på plats för att fira. Det var otroligt varmt vid utsläppet så stackars Emil ville inget hellre än att åka hem när han väl kommit ut. Kan verkligen förstå honom, att vara kostymklädd i den värmen kan inte ha varit någon höjdare. Vi brydde oss därför inte om att kolla på bilparaden. Men Nicklas var ju ändå tvungen att fota en av bilarna som stod parkerad i väntan på studenterna. Suck. Han tog inga bilder på sin bror igår, utan bara på en bil… 😉

    

Efter utsläppet blev det smörgåstårta och mördegstårta hos Gunilla och Jari. Fia, Norton och Kajsa busade runt. De tre tog sig också ett och annat dopp i Kajsas gröna fina pool. Finns fler bilder på FrallanFia.se

       

Vi stannande nog till nio tror jag. Var ganska trött efter en hetsig dag. Var nere i H-stad på dagen för att lämna in de sista uppgifterna, köpa present till Carro och fixa en blomma till Emil. Sistnämnda hade Nicklas lovat att ha hand om men det verkade han inte ha koll på så det blev en sistaminuten tur till Din Design där Mariana fick agera räddare i nöden. Var visst fler än jag som var i behov av blommor denna dag. Min frisör hade varit där tidigare under dagen och hämtat och när jag var där kom en kvinna som var i akut behov av en blomma till en student. Skönt att man inte var ensam 😉
Hann precis hem i tid innan det var dags att åka till utsläppet så det var action hela dagen. Idag har det dock varit lugnare, har nämligen jobbat. Hade inte så värst många kunder så fick fylla tiden med att knoppa lock. Jobbar 10 dagar nu och hoppas på regn så folk blir shoppingsugna, annars blir det till att knoppa lock i 10 dagar 😉

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

3 reaktioner till “Studentfirande”

  1. Hej tjejen!
    Ja, det är inte lätt att jobba i sån här värme. Det är inte ens lätt att sova! kanske kommer o hälsar på dig. Har du med Fia?

  2. Du är så välkommen så! Vi har utökat öppettiderna till 10-16 både lördag och söndag. 9-18 som vanligt på vardagar.

  3. Gick förbi idag o såg att dörren var öppen men trodde givetvis det var stängt o att ni städade eller nåt! Som det kan bli!

Kommentarer inaktiverade.