Håriga (eller ohåriga) dagar…

Igår kväll innan jag skulle lägga mig kom Ester jamande. Hon brukar göra det vissa kvällarna då hon tycker att jag ska borsta henne. Brukar även bli en del klippande eftersom hon alltid har en massa tovor som borsten inte klarar av att reda ut. Men igår var det extremt med tovor! Jag klippte och klippte. Tillslut belv vi osams och hon morrade lite t.o.m. åt mig! Men hon rev aldrig. Hon brukar morra när hon tycker att det får räcka med borstande. Fast igår fick hon faktiskt stå ut lite längre än vanligt.

  
En mycket irriterad nyfriserad Ester

esterhar.jpg En massa Esterhår!

I dag fick Nicklas för sig att även han ville friseras… Fram kom rakapparaten och allt (jag menar verkligen allt) åkte av! Jag var helt emot detta, är det fortfarande, men det går ej att limma tillbaka håret, tyvärr. Jag vill ha tillbaka min Nicklas med hår! Men det växer fort på honom, tack och lov. Håller på att skita ner mig av skräck varje gång jag slänger en blick på honom, känner inte igen denna skinhead i soffan bredvid mig… 😉

rakar-har1.jpg  rakar-haret.jpg
Här åker även Nicklas hår av!

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

En kommentar till “Håriga (eller ohåriga) dagar…”

Kommentarer inaktiverade.