Förlovningspresent

Kom på att jag glömt att visa vår förlovningspresent som vi fick av mamma, Thomas, mormor och morfar.
Jag har aldrig hört talas om att man ger nyförlovade presenter men mamma propsade på och ville vet vad vi önskade oss. Eftersom Nicklas inte alls gillar det där med presenter så tog jag på mitt ansvar att önska. Det var inte så svårt 😉
En skål från Georg Jensen vid namn Leaf har länge funnits med på min önskelista. Den är så underbart snygg! Mamma verkade dock inte riktigt förstå detta, hon ringde från affären för att försäkra sig om att jag visste att vi önskat oss ”en bit böjd plåt” :mrgreen:

   
Foto: Georg Jensen

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.