Konstig känsla

Herregud jag vet inte vilken låt jag vill ska vinna!
Detta har nog aldrig tidigare hänt. Jag brukar vara väldigt bestämd. Har alltid en favvo!
Men Bwo var väääldigt bra, Amy är lika bra, för att inte tala om Perrelli. Och om jag ska vara ärlig så fick jag gåshud när Sanna sjöng. även om den låten är liite tråkig.

Nu är det röstning och det verkar som om alla juyrys (hur fan skriver man jury i plural?) gillar Perrellis låt bäst. Mmmm den är bra men jag är orolig över att en flopp á la Carola ska upprepas om vi skickar fru Perrelli. Gillar Europa verkligen svensk-fast på engelska-pop-schlager-klyschiga låtar?

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.