En rullande toalett

Den här bilden på en visningsvagn för badrum såg Nicklas på blocket igår och han blev eld och lågor. Han överväger nu att köpa den här vagnen till mig. Bakgrunden till hans entausiasm är att jag har världens minsta blåsa och pissepauser tillhör inte direkt ovanlighterna när vi är ute och åker.
Jaha, då vet ni vad jag kommer att få i födelsedagspresent 😉

4012913407.jpg

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

En kommentar till “En rullande toalett”

  1. Ja man måste ha minst 6 h i ullared:P Annars hinenr man inte se mycket. Håller med dig att det skiljer på fyndfaktorn, men denna gång blev det mycket inredningsdetaljer och mindre kläder. Hittade bara 2 tröjor:( Kram

Kommentarer inaktiverade.