Nattligt samtal

Jag tror att jag tidigare har tagit upp mina problem med att kunna föra ett normalt samtal med min kära sambo under sen kvällstid, nattetid eller tidig morgon. När Nicklas är trött är det liksom inte lönt att säga något för man får aldrig ett vettigt svar tillbaka. I natt gjorde jag ett nytt försök.

Josse: Atjooooo! *snurvel*snurvel* Åhhh, nu har jag nog tvättat sängkläderna i fel tvättmedel igen. Jag tål verkligen inte det! Blir helt täppt i näsan.
Nicklas: Då får vi väl göra oss av med hunden.
Josse: Hunden? Nej, det är ju tvättmedlet jag inte tål.
Nicklas: Varför ska du hälla tvättmedel på hunden då?
Josse: *suck* Godnatt Nicklas.
Nicklas: Godnatt.  

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

En kommentar till “Nattligt samtal”

Kommentarer inaktiverade.