Fia har en ny snuttare

Fia har en dålig ovana att snutta på saker när hon börjar bli trött. Jag har tidigare berättat om att Kalle-Kanin är den allra bästa snuttaren. Men idag verkar Fia har hittat en ny kandidat. Vi har ju, i den här familjen, ett speciellt bra förhållande till julmust, Fia verkar ha hajjat grejen och hennes nya bästa snutte är just en kork till en julmustflaska. Mums!

 

Vågar jag påstå att min hund är aningen korkad :mrgreen:

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

8 reaktioner till “Fia har en ny snuttare”

  1. haha min hund snuttar oxå och har gjort de i 11 år nu. Han har en kudde eller en nalle han gör de på, men jag vet inte varför….=)

  2. Anna: Då är det ingen valpgrej då 😉 Det är lite gulligt tycker jag men samtidigt oroande, speciellt när hon väljer en kork som är lätt att sätta i halsen! Jag vet att man säger att om katter snuttar så är det för att man har tagit dem för tidigt från deras mamma. Jag tror iofs inte att det gäller samma för hundar men det vore väldigt tragiskt om det var så!

  3. Ja de har jag med hört men vi fick ju han när man ska få han=) Sen så sa en man till oss en gång när vi hade Bamse på ett hunddagis att de beror på att de är uttråkade. Han sa vänta ska ni få se när han har vart här och lekt med en massa hundar kommer han inte att snutta. De första han gjorde när vi kom hem från dagiset var att springa in till sin kudde sen låg han där å snuttade resten av kvällen=) Så jag vet inte vad de kan bero på….haha

  4. Anna: Nej det tror jag inte heller på. Fia brukar börja snutta på sina saker mitt i en lek liksom. Hon bara slänger sig ner på golvet och drar igång och där sitter matte och husse snopna med leksaker i händerna 😉
    Tina: Jag veeeet. Har börjat plocka bort vissa mer sväljvänliga leksaker när hon är hemma själv. Så i morgon när jag ska till tandläkaren åker kapsylen upp i skåpet!

  5. Carro: Jag älskar dig också väldigt mycket men just nu har jag bara en enda liten fundering… Var du full klockan 10.30 i morse när du skrev det där eller? 😉

  6. Va bra att du älskar mig också! Man kanske skulle kunna tro att jag va det, men jag kan faktiskt förklara min kärlek till dig i nyktert tillstånd (även om det oftast sker i onyktert tillstånd). Kände bara att jag behövde göra det just då. Hade behövt prata me dig nu egentligen, men skulle hålla linjen öppen så Linda kunde ringa först bara…. Puss

Kommentarer inaktiverade.