Rundade valv!?

Sitter och kollar hus på hemnet nu. Min roliga lilla vardagshobby.
Gång på gång förvånas jag då flera av de nybyggda villorna som är till salu har rundade valv istället för fyrkantiga. Rundande valv! Helloooo!? Det är 2008, det finns väl ingen som väljer att sabba sitt hus med ett rundat valv!? Nog för att det kan vara snyggt att bevara en gammal stil i renovering eller inreda nybyggda hus lantligt, men rundade valv! Snälla någon…
Nu ska jag försöka sudda bort dessa hemska bilder på fula valv från näthinnen och sova.
Godnatt!

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

2 reaktioner till “Rundade valv!?”

  1. Haha de där är min hobby med. Sitter och drömmer mig bort i en massa fina hus och lägenheter och önskar att man hade lite större plånbok än vad man har=)Men rundade valv får mig att tänka på en pizzeria =)

  2. Anna: Då har vi samma behov av dagdrömmande då 😉 Ibland, när jag är riktigt inne i smeten så söker jag på ordet herrgård i de närliggande länen. Det är en redig upplevelse det! Vissa kåkar är så sjukt imponerande. Även om jag inte hade velat bo så kan man inte låta bli att bli impad av all pampighet. Men ser jag ett rundat valv så är dagdrömmandet totalsabbat! Pizzeria, hehe, det låter rimligt.

Kommentarer inaktiverade.