Gott Nytt År!

Idag är det den sista dagen på 2007. Det gör mig inte särskilt ledsen men heller inte överlycklig. 2007 har varit ett okej år, ett sådant där år som bara passerar ganska obemärkt förbi liksom. Vad har hänt egentligen? Hmm, vi fick Fia iofs, det var stort! Vi köpte ju en ny bil också, min gulle-Golf. Det var väl det ungefär…
Om någon kommer på något stoartat som hänt mig under året får ni gärna skriva det i kommentarerna, så jag kan se tillbaka på 2007 med bravur 😉

Kvällen kommer för vår del förläggas hos min mamma. En lugn och skön nyår med andra ord. Jag hade ingen lust att stressa iväg med lilla Fia på ett fylleslag direkt så därför bjöd vi in oss själva till mamma. Smidigt! Men det är väl sådant man har föräldrar till antar jag :mrgreen:

 

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.