God Jul…

…eller Happy Merry Christmas! som min käre far brukar säga 😉

Hemma hos ovannämnda var vi för övrigt på julfirande igår. Släkten + djur var samlade. Jag vette tusan om inte djuren var mer i antalet än själva släkten. Pappa har nämligen 1 hund och 2 katter, vi hade 1 hund med oss och kusinen hade 2! Gissa om det var fullt ös medvetslös! Fia träffade min kusins Amerikanska bulldogg för första gången och det var utan tvekan kärlek vid första ögonkastet. De där två hade bara ögon för varandra hela kvällen och de andra djuren (och vi släktingar) fick snällt sitta vid sidan av och se på. Men vi överlevde det också 😉 Vi underhöll oss nämligen med mycket god mat och julklappsspel. Vi hade flyt och lyckades kamma hem en tub med brusvitaminer, en liten nalle och ett ljus. Men luuugn, bra lugn, vi bytte julklappar på ”vanligt” vis också.   

 
Lägg särskilt märke till den avhuggna toppen… :mrgreen:

 
Lillebrorsan och hans tjej

 
Lillebrorsan


Lillasyrran ville inte vara med på kort

 
Fia busar med sin nya polare

 
Trötta små stackare efter en massa busande!

 

Idag bär det först av till Nicklas föräldrar för julmiddag och sedan avslutar vi kvällen med gröttallrik hos min mamma. Kommer bli bra ös hos Nicklas föräldrar också för hans syrra har med sig sin nyinköpta lilla valp. Stackars gamla Kajsa som nu har två odrägliga bebisar att slåss emot!
Nog skrivet här, nu måste jag studsa in i duschen om vi ska komma i tid, fast det gör vi nog ändå inte… 😉

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

En kommentar till “God Jul…”

Kommentarer inaktiverade.