Årets första julklapp

Idag öppnade jag den första julklappen för i år. Fick en låda med gottit från jobbet med mig hem efter jullunchen där idag. Jullunchen som för övrigt var underbart god och kom från Mjölkbaren i Smålandsstenar (reklam reklam). Jag är inte Nicke Nyfiken av naturen och hade troligtvis inte känt något större behov av att öppna den där julklapps-lådan om det nu inte hade varit för den skull att den stank så fruktansvärt. Jag skällde på den stackars hunden hela vägen hem från jobbet för jag tyckte att hela bilen luktade hundfis. Förstod sedan att det var min julklapp som skickade iväg den odören. Därför åkte den upp med dunder och brak när jag kom hem. Det var två ostar som låg där och stank. De ligger nu i soptunnan… Jag skäms lite för troligtvis är dessa ostar mycket dyra och säkerligen till och med en fröjd för smaklökarna men jag visste verkligen inte var jag skulle göra av dem! Kylskåpet gick fetbort för då hade allt därinne luktat hundfis… 😛
Men det fanns sån tur var fler goda saker i lådan, saker som luktade gott!

 

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

3 reaktioner till “Årets första julklapp”

  1. Hahaha… stank i vår bil oxå när vi körde hemåt!
    Peter skänkte sina två äckliga ostar till sin pappa och mina två åker hem till mamma!
    hehe… : )

  2. konstigt har alla ställen bestämt sej för att ge fis ostar till sina anställda i år eller? Jag hade samma problem haha 😉
    fast ja jag visste vart lukten kom i från.

Kommentarer inaktiverade.