Vilken morgon!

Det finns 365 dagar och 52 veckor på ett år. Det finns alltså en jäkla massa möjligheter för min visdomstand att börja krångla. Men den lilla saten väljer veckan för jul. Veckan före jul! Jag vägrar sitta och ha ont på julafton, då ska man ju äta och äta och äta. Utan att ha ont i en tand! Tack och lov har jag mamma. Mammor är bra på alla sätt och vis men just i den här frågan är min mamma extra bra eftersom hon är tandsköterska. Så nu ska hon fixa en lite ”upprustning” av den lille saten. Spolning tror jag hon kallade det. Egentligen skulle jag väl behöva rycka ut hela skiten men no way att jag gör det en vecka innan jul! Har läst skräckhistorier om flera dagars grov smärta efter en sådan operation så det känns inte aktuellt.

Det var dagens första gnäll. Det andra rör en hund och en kiss…

Fia ville nämligen upp i sängen, husse är en fjolla när det gäller hans ”beeeebis” så naturligtvis fick hon komma upp. I sängen fanns också katten Plutten som snabbt skuttade ner när Fia närmade sig. Smart drag eftersom hon tydligen var på revirkontroll. Hon sniffade lite där Plutten legat och satte sig sedan för att kissa! Hon kissade i vår säng! En tydlig rejäl revirkiss. Nicklas, som annars brukar vara ganska lugn, blev vansinnig och slängde ut hunden genom altandörren (dock var den öppnad) med dunder och brak. Fia, som är en liten envis sak blev väldigt upprörd över denna behandling och beslöt sig därför för att ”straffa” husse genom att sätta sig och bajja på altanen!
Gaaaahhhhh! Gissa vem som blev mest galen då!? Precis, JAG! För vem är det som får tvätta täcket och vem är det som får torka skit från altanen, jo JAG!

Så min söndagsmorgon har varit allt annat än kul. Tandvärk, tvättande och bajstorkande…
Men för de andra två inblandade verkar problmen inte riktigt tas på allvar…

 

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

En kommentar till “Vilken morgon!”

Kommentarer inaktiverade.