Försvarade Ebba von Sydow!

Jaha, det här trodde jag väl aldrig skulle hända. Det ringde nyss en försäljare från Veckorevyn, eller ”Nya Veckorevyn” som han så fint kallade det…

Han: Skulle du vara intresserad av det erbjudandet?
Jag: Nej tack.
Han: Får jag fråga varför?
Josse: Ja, jag prenumererar på andra tidningar just nu som jag tycker uppfyller de behov jag har. Dessutom avslutade jag nyligen en prenumeration på Veckorevyn för att jag tycker att den har blivit sämre.
Han: Jaha, men du vet att vi har ju en ny redaktör nu och bla bla bla…
Jag: Jag vet att ni har en ny redaktör, det var därför jag avslutade prenumerationen. Jag gillade Ebba bättre vettu.
Han *osäker*: Är det så?
Jag: Ja, så är det. Nuförtiden tycker jag att Veckorevyn riktar sig mer till yngre tjejer. Men du ska ha tack för erbjudandet.
Han *snopet*: Jaha, tack då.

Trodde aldrig att jag skulle sitta i min lilla soffa en onsdag i december 07 och försvara Ebba von Sydow, men det gjorde jag! Med all rätt också! Ebba må vara lite speciell och egenkär men det skiter jag som tidningsläsare i! Hon var i slutet av sin redaktörskarriär en jävel på att göra tidning! Punk slut. Nu talat vi inte mer om den här händelsen 😉

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.