Djur till salu

Vilken jäkla natt!
Hade svårt att somna för mina ben värkte som små as efter Ullaredsshoppingen i högklackat (är man dum så är man…).
Efter någon timmes sussande vaknade jag av att katten hade raveparty i en av kartongerna som Nicklas fått hem cd-skivor i. Vilken jävla fest d va! Skällde lite på honom över den höga ljudnivån vilket han accepterade och lade ner festandet. Men sen verkade samma kattjävel få någon sorts bakfylleångest och skulle nödvändigtvis upp i sängen till oss för att få tröst. No way, sade jag och kickade ner honom, ett antal gånger under resterande tid av natten…. Det är en envis en den där! Mitt emellan kickandet av katten messar Dale och vill veta om någon av mina vänner är utomlands. Mitt i natten liksom! Varför undrar man en sådan sak mitt i natten och varför överhuvudtaget undrar min bror det!? Efter ett kort svar till honom somnade jag om. Vaknade sedan av att den satans katten (japp, rave-katten) börjar hulka. Kattspya på gång! För mycket saft på partyt kanske… Men att spy ute är inte riktigt hans melodi så efter en stunds jagande av katt lägger han en pizza vid källardörren. En rejäl pizza var det! Men sagan sluta inte där, nej nej nej. Katten fortsätter ner i källaren och lägger där en lika stor pizza i trappen! JHur mycket rymmer en kattmage egentligen!?
Tilläggas skall att varje gång det händer något på nätterna i det här hemmet vaknar Fia-Fis till liv och ska vara med i händelsen. Så om man ska ta sig från punkt A till punkt B i nattens mörker här hemma kan man vara ganska så säker på att antingen snubbla över en Fransk Bulldogg eller dennes leksaker som ligger utspridda. 
Behöver jag säga att idag är jag TRÖTT! 

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

En kommentar till “Djur till salu”

  1. ”Efter någon timmes sussande vaknade jag av att katten hade raveparty i en av kartongerna som Nicklas fått hem cd-skivor i. Vilken jävla fest d va! Skällde lite på honom över den höga ljudnivån vilket han accepterade och lade ner festandet.” var lätt det roligaste jag har läst på länge ^^

Kommentarer inaktiverade.