Mysigt men ack så fel

I morse vaknade vi av att Fia busade runt i sin biabed. Hon verkade inte alls sugen på att sova. ”Lyft upp henne i sängen då”, sa jag, men trodde aldrig att Nicklas skulle göra det! Men det gjorde han…. Och det var så mysigt och gosigt på alla sätt och vis att ha henne där vid hvudkudden. Hon snarkade som en gammal morfar men det gjorde ingenting! Det vara bara så härligt att få ha henne bredvid och kunna snuffa henne i pälsen och pilla på hennes små tassar. Om jag får välja så vill jag ha henne där varje natt från och med nu! Men, det finns ett men, om några månader kommer hon att vara i en helt annan storlek än nu, och vår säng är i en hel annan storlek än en dubbelsäng om man säger så. 1,05 bred är den… I morse pressade vi ner två personer, en hund och en katt på de där 1,05. Det var trångt, men ack så mysigt! Nästa bekymmer med att ha Fisen i sängen är kryp. Alla dessa äckliga små insekter, ty fästingar, som klänger runt i pälsen och sedan landar i sängen och kryper vidare upp på mig! Blääääk! 

Men fan va mysigt det var!

fisen-sover-sott.jpg

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

4 reaktioner till “Mysigt men ack så fel”

  1. ”Vad är det för en dag? Är det en vanlig dag? Nej, det är ingen vanlig dag, för det är Josses födelsedagskalas-dag, hurra, hurra, hurra!” – Min egen tolkning av födelsedagssången i Lotta på Bråkmakaregatan. Designad till just dig! 🙂

  2. Linda: Very impressed! Fast den var ännu bättre att få höra in real life så att säga, en riktig hit! :mrgreen:

  3. Hej! Såg att du har en valp från Anne´s C-kull. Vi har ”Cora” -som nu kallas Ninja- från den kullen. =D Kul att hitta Ninjas syster här! =) Jag läste lite om vad du skrivit om Fia och det märks att hon och Ninja är syskon =D.

    /Ella & Ninja

Kommentarer inaktiverade.