Detaljplanerad

Det här är min enda lediga dag på denna veckan så därför har jag planerat den in i minsta detalj. För att slippa sitta med en massa plugg i helgen ska jag försöka rensa upp en del redan idag. Och ja, att skriva i bloggen finns med i en av femminuterspauserna jag har planerat in 😉 Det finns också 30 minuter undanlagda till övrig aktivitet, som t.ex. telefonsamtal, ev. bilköer jag råkar hamna i på väg till ICA eller om det skulle bli snö så kan de användas för skottning. Det gäller att vara förberedd vänner!
Den här veckan har varit ganska hektiskt för Fia och mig. I måndags var vi hos vetten som friskförklarade och vaccinerade Fisen. Jippie! Sen åkte vi till mormor och gick i skogen och sedan pluggade vi. I tisdags jobbade vi på gjuteriet och på kvällen åkte jag på kurs i Borås medan Fia fick vara hemma hos Nicklas föräldrar och busa med deras labbe Kajsa. I onsdags var det heldag i H-stad eftersom min engelskakurs drog igång. Kändes ovant att snacka engelska men det ska nog gå. Fisen spenderade hela den dagen hos mormor och morfar och busade med deras katt Missan. Missan som förövrigt tyvärr blev påkörd av en bil den dagen. Men hon måsta ha haft ängalvakt för idag, efter att ha spenderat två nätter på Slöinge djursjukhus, får hon komma hem! Vi får hoppas att hon läker fint nu och att hon inte springer ut på vägen mer efter detta.
I går jobbade jag och Fia duktigt på gjuteriet igen. Fia kommer nog vinna pris som den populäraste medarbetaren på arbetsplatsen. Alla vill pilla och pussa på henne när de går förbi och hon vill ju gärna detsamma. Lilla snuttan!

Åhh nu ringde Nicklas och tjatade en massa onödigt. Där gick 3 minuter på mina fria 30. Piss också… :mrgreen:

Nähe, nu får det vara nog bloggande, klockan tickar. Jag håller på med en inhandlingslista inför helgen. Mina fina brudar kommer nämligen hit på lördag för lite käk och fnitter. Det förstnämnda ska inhandlas om, enligt schemat, 50 minuter. Så nu är det bråttom 😉

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

2 reaktioner till “Detaljplanerad”

  1. Det va tur att du lagt in tid för ev bilkö… Man tror ju knappast inte att det finns på väg till ICA!! Men det gör det uppenbarligen! Va i Sms igår, hela samhället va igenkorkat! Det va totalstopp i rondellen… Antingen mycket folk, lr att jag kom på väldigt fel tidpunkt…..

  2. Orkar inte kolla om det möjligtvis var en fredag du stod i kö för då är det alltid en jäkla massa folk inne i samhället. Har väl blivit ännu värre nu när Netto öppnade också… Värre än i Ullared!

Kommentarer inaktiverade.