Vilken helg!

Det är först nu jag lyckats återhämta mig från helgens bravader och klarar av att uppdatera här. Det var en otroligt rolig helg som bara försvann i ett nafs. I fredagskväll packade vi in oss och hunden i bilen och åkte till Nickos föräldrar. Fia var ganska otrevlig mot deras labbe Kajsa. Hon står under Kajsas huvud och skäller och naffsar mot Kajsas underkäke. Hon är en katig liten sak den där Fia!
I lördags startade jag dagen med att åka och sola. Så satans skönt! Kommer bli ännu bättre när snön kommer. Jag älskar att lämna snön och kyla ute för att läga mig i solariet och njuta av värmen. Ett farligt nöje iofs men va fasen, jag röker inte och dricker sällan, kan unna mig lite solande ibland istället. Det får vara min last.
På kvällen var det dags för Ladies night! Vi käkade först på ett ställe inne i Jkpg, innan vi åkte mot Kinnarps arena. Ja trodde det skulle bli svårt att hitta parkering men det gick väldigt smidigt. Stod en brud och en söt liten pajk på en parkering. Jag svängde in men fick sedan syn på en skylt bakom dem, snabbläste och reggade bara ordet hockey. Åhh fan, tänkte jag, spelar kidsen hockey här någonstans nu då? Parkering endast för förädrar eller vad? Vevade ner rutan och frågade om parkeringen enbart var för de som ska se på hockeyn. Fick till svar att de som tittar på hockey troligtvis är i Gävle eftersom det är där de spelar och att Kinnarps arena bara rymmer ett evenemang åt gången. Det går inte spela hockey och ha Ladies night samtidigt. Hade inte pajken varit så satans söt hade jag valt en annan parkering. Jag är inte dum, men Jkpg är ju en stor stad, de måste väl ändå ha mer än en ishockeybana att träna sina kids på? Dessutom var bruden som dissade mig blond, det var hårt att ta men vi behövde en parkering så det vara bara att bita ihop 😉
Själva Ladies night var precis så roligt och vackert som jag hade föreställt mig. Inte svårt att lista ut att 90% av brudarna var där för Martin Stenmarcks skull, det hördes liksom på skriken när han kom ut på scen. När han sjöng sina underbara låtar var det nästan så att man rös och när trion körde sina sketcher tjöt jag av skratt. En show helt i min smak!

  ladies-night-3.jpg    ladies-night-1.jpg    ater-innan-ladies-night.jpg 

  ladies-night-2.jpg    ladies-night-7.jpg    ladies-night-5.jpg   

  ladies-night-4.jpg    ladies-night-6.jpg Foto: Cina och Tina

I söndags var det bara att masa sig upp i tid för då skulle vi till Ikea. Tina ville kolla nya möbler till sin nya lya och jag, Cina och Linda ville väl mest bara hänga med. Men precis som det brukar bli när man hamnar på Ikea blir det en massa handlande. Jag ångrar mig naturligtvis i efterhand och ska därför in på Ikea på lördag, innan valpträffen hos uppfödaren, och byta lite proslin. Det såg så snyggt ut på Ikea men här hemma passade det ju inte alls! Men nu vet jag i alla fall vad jag ska ha istället så det blir inget velande vid bytet. I alla fall är det den versionen jag tänker säga till Nicklas… 😉

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

7 reaktioner till “Vilken helg!”

  1. Å jag vill se ladies Night igen=) Lite skoj att se hur borden och de såg ut från läkaren. Jag var ju i Gbg och satt vid ett sånt bord=)

  2. Anna: Vi satt ju allra längst upp till råga på allt, på en balkongliknande läktare. Riktigt högt var det! De som satt där nere såg ut som små myror 😉

  3. Tina: Jag tycker att den gröna färgen såg så fisig ut här hemma. Var liksom inte alls samma som i stolarna eller duken. Blev dessutom ganska trist när man satte det på min beiga servis. Alldels för lite kontraster mellan de båda. Så jag har beslutat mig för att byta till beiga koppar, beiga ”gröttallrikar” och köpa till 6 st gröna sådana där rektangulära tallrikar istället. Det tror jag bli mycket bättre! Har ju börjat samla på Moore of Scandinavias porslin, det får räcka med det beiga och deras liksom. Känner mig mycket nöjd med det beslutet, än så länge… 😉

Kommentarer inaktiverade.