Sista dagen som hundvakt

I kväll ska Tessie hem till sig igen. Det har gått riktigt bra att ha henne den här gången. Sist var hon väldigt deprimerad, åt inte så mycket och såg ett stort nöje i att jaga våra katter, inte populärt… Men den här gången har hon varit pigg och go, hon har låtit bli katterna och ätit någorlunda.
Det som bekymmrat mig lite är att hon har kräkts fyra gånger sedan i torsdags varav två gånger skedde igår! Eftersom hon verkar pigg annars och har ätit normalt har jag inte oroat mig så mycket men valde ändå att ringa veterinären igår, efter spya nummer två, och kolla läget. Hon trodde att det kunde vara att Tessie ätit något snusk, att hon har något som sitter fast i halsen eller att hon helt enkelt bara saknar sin familj. Hon tyckte att jag skulle ha koll på att hunden inte blir sämre för då borde vi åka in. Men än så länge verkar det inte vara någon fara, hon åt sin mat igår eftermiddag och har fortfarande inte kräkts upp den. 
Jaha, det var dagens trevligaste samtalsämne. Nu ska jag gå en runda med kräkus-hunden.
Bjuder på en bild på snyggingen.

tessie-myser-pa-filten.jpg

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.