Lilla snuttan

Öppnade mailen i eftermiddags och vad fanns där om inte nya bilder på lilla valpen! Det var Anne på Typhoon’s som varit så snäll och fotat den lilla. Fick även ett litet bildkollage på valparnas första besök ute i naturen. Tänk vad spännande de måste tycka att det är!

caisa-65v-2.jpg   caisa-65-v.jpg
Lilla Snuffelbonkelfnuttesnuttebaffelmiff!

Vi är hundvakt nu också. Pappas hund Tessie ska bo hos oss fram till tisdag. Jag och hon myste av det härliga vädret i eftermiddags. Jag satt i solen och lapade värme medan Tessie låg i skuggan och njöt. Sedan åkte vi till grannbyn, Tessies hemort, för att gå en runda. Det gick väl sådär. Först blev Tessie mycket upprörd på en man vi mötte, sedan sket hon nästan på sig när det prasslade i en buske och som grädde på moset lyckades hon skrämma upp en tjur i en hage till vansinne. Tjuren hoppade och stångade mot oss, Tessie morrade och skällde och jag började nästan lipa. Hallooo, tjuren var svart och skitstor och väldigt mycket förbannad! Tack och lov att det var stängsel emellan oss och honom.
Vi var ganska skärrade båda två efter den rundan så vi hade ett snack i bilen på vägen hem och kom fram till att vi nog inte ska gå den rundan fler gånger.  
Nu har vi dock lugnat ner oss och slåss för tillfället om platsen i soffan. Det är egentligen inga problem att få plats båda två, men det blir problem om den ena luktar lite illa ur munnen och dessutom fiser… 😉

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

3 reaktioner till “Lilla snuttan”

Kommentarer inaktiverade.