Godmorgon

Godmorgon alla glada!
Idag är det fredag! Wohoooo yeah yeah yeah!!!
Eller va fan, jag är ju hemma 90% av veckan, då mister fredagarna lite sin charm liksom. Jag saknar den pirriga känslan man hade när man gick på gymnasiet. Den smög sig på en redan under torsdagseftermiddagen, den här härliga känslan av att helgen närmar sig. Fredagarna var som en dans på rosor! Man gick upp, piggare än någonsin, gick med lätta steg mot bussen och skrattade och fjantande hela dagen. Ahhhh det var tider det ;-) 

Idag har jag också en sån där pirrig känsla i magen. Men nu beror det helt och hållet på att vi ska åka ner till Skåne på söndag och hälsa på valpen. Jag är riktigt nervös inför detta möte. Nu har vi ju valt liksom, tänk om hon är supertråkig, tänk om hon inte passar oss alls. Tänk om vi har valt ”fel”! Fast jag tror inte det är så, magkänslan säger att det här är rätt, det är bara hjärnan som spökar 😉

Hade Personaladministration igår. Jag tycker att ämnet är väldigt intressant men upplägget av lektioner kanske inte riktigt är min grej. Igår spelade vi rollspel… Jag vill läsa, jag vill lära, jag vill disskutera. Det kostar mig penar och tid att gå den här kursen, då är det väldigt viktigt att den ger något tillbaka. Visst kommer jag lära mig saker, men jag tror att det hade gått att lära sig ännu mer. Ett mer effektivt arbetssätt är vad jag efterlyser.
Nästa vecka har vi den första provet (heter prov på komvux tydligen, inte tenta). Det är däremot ett bra upplägg. Vi har tre prov utspridda under den här terminen istället för en stor tenta i slutet. I like! 

Photoshopkursen har dragit igång nu också. Oj oj oj vad mycket funktioner det finns i Photoshop! Är kul att labba med bilderna men det kommer att ta tid att lära sig allt. Tror att det här kursen kommer blir rolig och lärorik men väldigt tidskrävande. Tur att den är på distans över nätet, jag kan jobba på nätter, helger, när jag vill helt enkelt.

Jaha, det var dagens tråkiga inlägg det här. Om ni har tur så kanske jag kommer på något mer intressant till nästa gång :mrgreen:

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.