Festivalkväll

Jag lovade ju att berätta om festivalen som annordnades i samhället igår.
Det hela började med att jag, Tina, Nicko och Carro åkte in för att käka. Det fanns naturligtvis inga lediga bord på de restauranger som låg bäst till ur festivalsynpunkt. Slutade med att vi hamnade på vårt stammishak men det gjorde ingen ledsen, deras pizzor är gudomliga! Efter en stunds tjattrande kom Cina instudsande och det blev ännu mer tjatter. När våra tungor började ömma av allt prat beslöt vi oss för att gå till festivalområdet. Den beryktade festivalen bestod av en scen med 5 långhåriga killar som skrek ”MEEEEETALL” i mikrofonen och ruskade på sitt långa hår. Framför dem stod vi och 40 andra personer, varav 2 hade händerna i luften och rockade med. Troligtvis någon bandmedlems föräldrar. Inte så att killarna var dåliga, men de var helt enkelt för bra för Smsborna. Vi åkte hem till mig istället och käkade vindruvor och fortsatte tjattrandet ;-) 

festival-1.jpg   festival-2.jpg   festival-3.jpg  
Samlade för avfärd       Pizza!!!              Cina kom på besök

festival-8.jpg    festival-4.jpg    festival-5.jpg    festival-6.jpg
Åkte hem till mig      Carro tjötar    Tina läste    Massa kel med 
istället.                    i telefon          Cosmo        Ester och…

festival-7.jpg  
… en jäkla massa fnitter. 

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

3 reaktioner till “Festivalkväll”

  1. En himla rolig kväll brudar!! Får vi ta o göra om snart! Kommer ni ihåg på den tiden då det bara var vi o vi brukade åka ut… (ja det va lite av en pik) Då va vi oslagbara;-)

Kommentarer inaktiverade.