Kräk

Betalade månadens räkningar igår. Kräk.
Egentligen är hela upplägget av det här med uttbetalning av lönen och inbetalning av räkningar helt kasst. Kunde man inte få njuta lite av lönen på kontot innan alla äckliga räkningar ska betalas? Varför ska man ens få se de där pengarna som ändå ska iväg till de pengaslukande räkningarnas land? Det är rent och skärt plågeri!
Vänlig som jag är ska jag nu delge er vart min lön hamnade under denna räkningarnas dag:

Jet 759:-
Kändes relativt bra ändå att betala denna räkningen, som innan vi skaffade dieselbil var på det dubbla varje månad. Heja Golfen!

Adlibris 444:-
Lite roligt, lite surt. En bok om Fransk bulldogg och en Matematikbok.

Försäkringskassan 355:-
Avbetalning på min bostadsbidrag som enligt F. var för mycket när jag bodde i Halmstad. Det tycker inte jag men tvingas betala ändå. F. har fel, jag har rätt.

H&M 274,80
Mitt fel, helt och hållet. Har ingen aning vad det är jag betalar för med det har säkert givit mig en massa lycka under månaden.

Radiotjänst 499:-
Ingen kommentar..
Eller jo förresten, det har jag visst. jag har en massa kommentarer om denna löjliga avgift. Jag hade kunnat bräka ut hat i flera timmar om detta satans påfund. Våga vägra betala, mina vänner, var icke en feg rackare som jag. Stå emot!
Pssst Dale, det där samtalet om att SVT börjat visa bra filmer har aldrig, jag upprepar, aldrig ägt rum.

Telia 136:-
Har bara ringt för 58:-, resten är fasta avgifter. Helt ok, kan inte gnälla.

Studentkåren högskolan i Borås 250:-
Den här avgiften gör mig, om möjligt, ännu mer förbannad än den till Radiotjänst. Jag ska plugga en dag i veckan i åtta ynkliga veckor på Borås högskola. Jag bor en jäkla massa mil därifrån och kommer därför inte nyttja något av de erbjudande som studentkåren erbjuder. Dvs. billigare sprit på kåren, rabatt på gymkort för gym i Borås, rabatt i butiker i Borås och liknande. Det är skamligt att man ska behöva ta lån från CSN för att kunna betala en studentkårsavgift som inte hjälper mig ett skit!

Bokus 168:-
Kurslitteratur till webbdesignkursen i Borås. Ett nödvändigt ont.

Fransk Bulldogg klubben FBK 250:-
Ett år medlemskap. Vet inte riktigt vad det innebär mer än att vi kommer få en tidning fyra gånger om året. Testar ett år så får vi se om det är något att ha.
 

Det var månadens räkningar det. För att ”fira” åkte jag igår till ICA och storhandlade mat. Väldigt deprimerande. Så deprimerande att jag bara var tvungen att gå in i klädaffären och bara var tvungen att köpa ett par trekvartsbyxor och två par knästrumpor. Rea 102:-. Det kändes bra, riktigt jävla bra.

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

3 reaktioner till “Kräk”

  1. Oj.. jag har bara slösat 2000 utav min lön på räkningar denna mån.. + att jag hade kanksa mkt sparat sen förra lönen 🙂 kram

Kommentarer inaktiverade.