Jaha, så går det!

Nicklas måste ha något sorts straff för att han jobbar hela denna dagen, han jobbar på vår gemensamma semester! Det beteendet är oacceptabelt och bör (kommer att) bestraffas hårt. Jag har redan, innan hans hemkomst, förberett denna bestraffning. Detta genom att baka en chokladkaka, vilket han tycker är mycket äckligt men han är för väluppostrad för att gnälla över det och han kommer illamående att trycka i sig kakan. Hehehe.
Sedan har jag också beställt en skrämmande mängd kläder från H&M. Ja, denna gången är det så mycket att t.o.m. jag blir oroad. Min plånbok kommer att kvida av smärta när räkningen landar i postlådan men det gör ingenting. I Nicklas straff över denna dagen ingår nämligen att betala minst hälften av nästkommande H&M räkning. Jag motiverar sistnämnda straff på följande sätt: På grund av den sveda och verk som sambon, det vill säga jag, fick genomlida den dag då den anklagade, det vill säga Nicklas, lämnade hemmet och alla sysslor åt den stackars sambon som då, på grund av sinnesförvirring över att blivit lämnad på detta drastiska sätt, råkade beställa en massa kläder till en skrämmande kostnad. Denna kostnade, som den anklagde är helt och håller skyldig till, ska därför betalas helt eller delvis (beroende på sambons humör) av den anklagade.
Jaha, så går det!

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

En kommentar till “Jaha, så går det!”

Kommentarer inaktiverade.