Har ju glömt!

Jisses, kom precis på att jag faktiskt har glömt att berätta om mina fynd på den lokala klädbutikens rea i lördags. Om det är något som jag mer än gärna delar med mig av så är det min klädköp, speciellt om de, i mina ögon, är ett klipp. Jag älskar att göra klipp och på något sätt känns det bättre att bära kläderna om man, näst intill, har tjänat pengar på sitt klipp ;-) Man får liksom en lycklig känsla av att ha lyckats lura butiken i och med sitt rabatterade köp.
Egentligen borde jag, om någon, veta att inga butiker förlorar på en rea. Snarare tvärtom. De flesta butiker har ett påslag på minst 2,5 på sina varor. Alltså om en tröja kostar 50:- i inköp kommer den minst att kosta 125:- i butiken. Om butiken har 50% rabatt på kläderna tjänar de alltså ändå pengar på varan. En vara som kanske ingen skulle ha köpt till ordinarie pris men eftersom det är rea slår kunden till. Så egentligen är jag väl lurad, men det känns bra ändå!

troja-1.jpg  Fynd nummer 1: En vit blus

troja-2.jpg  Fynd nummer 2: En vit skjorta med beiga/svarta ränder.  

För dessa två skapelser fick plånkan punga ut med 129:-, ett klipp eller vadå!? 😉

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

En kommentar till “Har ju glömt!”

  1. Skjorta nummer 1 : Mkt fin!!!! 🙂
    Skjorta nummer 2 : En sån har jag med fast min var nog till det rätta priset,… Tusan också! 😉

Kommentarer inaktiverade.