Fredagen den 13

Trodde jag rott denna otursdag i land men precis nu, mindre än en timme innan dagen är över pajjade datorn. Svisch sa det och så blev skärmen alldeles svart. Ooops, tänkte jag och tackade min lyckliga stjärna att jag tryckt på spara knappen på word-dokumentet jag skrev precis innan döden inträffade och att jag i förra veckan sparade ner alla foton på usb:n. 
Efter lite pillande med sladdar utan resultat ryckte Nicklas in och slängde över sitt extrabatteri som en sista åtgärd, vilket fungerade bra. Men frågan är vad som händer när extrabatteriet är urladdat… Hmmmm, kan bli intressant… 
Annars har jag överlevt dagen bra… hittills (10 min kvar). Var på en 2 timmar individuell make-up kurs på Faces i förmiddags. Så roligt att få lära sig lite nya sätt att sminka sig på! Fick höra att jag passar i de flesta färger (tänker på ögonskuggan då), dock inte i stark blå färg, men det känns ju inte som någon vidare förlust ;-) 
Lenny var här och visade upp sin nya bil i eftermiddags, en riktig snygging, bilen alltså :mrgreen: Hade en ovanlig grå-grön färg som var riktigt cool och ett överjävligt stort bagage med praktiska nät för att hålla fast matkassar tex. Det hade jag verkligen behövt, mina matvaror ligger alltid utspridda i hela bagaget efter turen från affären. Kanske skulle ta och styla min lilla Golfing med lite nät 😉
Nähe, nu är fredagen den trettonde snart slut och sängen ser så satans skön ut (rim rim) så det får minsann bli Godnatt och Adjö här och nu.

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.