I-lands problem

Jag har under den senaste veckorna hållt på med en uppstas om teaterhistoria. Intressant faktiskt men stundtal även segt. Har använt mig av en bok som tar upp det mesta som behövs veta om teaterns historia.
Nu till problemet. Jag har alltså till och från i några veckors tid suttit med den här uppsatsen. Skrivit lite här och läst lite där. Eftersom jag använt en bok måste jag på ett snyggt sätt få in i texten vad författaren heter. Så till I-landsproblemet: Vem fasen orkar vända på boken och kolla namnet på författaren varje gång man skriver!!!??? Jag kollade liksom en gång i början och det var något med Löf… Detta har i alla fall resulterat i , upptäckte jag då jag läste igenom allt, att jag har skrivit olika efternamn vart enda gång. Det är allt från Löfgren till Löfberg och Lövfkvist. Alla med olika stavningar varje gång, v utbytt till f osv… 
Smaaaaaaaart!
Livet är bra jobbigt ibland 😉
Om någon är extra intresserad av just efternamn kan ni gå in på den här sidan och checka in hur vanligt ert efternamn är.

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

En kommentar till “I-lands problem”

Kommentarer inaktiverade.