Problem på toaletten

Efter att ha besökt Hem och Villa mässan i Jkpg i lördags, en mässa som btw var kass, beslöt vi oss för att ta en sväng till K-Rauta. Väl där fick jag direkt syn på de underbart vackra och naturliga toalettsitsarna i trä! Jag är en hemlig beundrare av dessa skapelser. Träsitsar är så otroligt 70 tal och hör egentligen ihop med rosa fluffmattor och glittrigt toapapper. Men ändå! I love. Det är en helt annan känsla att sitta på en träsits. Men blir ett med toalettstolen…typ… Nicko är inte lika impad, tyvärr. Efter en stund kom vi i alla fall fram till att vi skulle börja försiktigt med en billigare variant av toasits eftersom det är den första för oss. Det är trots allt en vanesak. Naturligtvis är det inte detsamma med en fejkträsits som med äkta vara men man kan ju inte kasta sig ut i det okända direkt! Sen vi kom hem har sitsen legat där i sin förpackning, orörd, tills idag. Jag slet bort den gamla och monterade den nya. Eller nja monterade och monterade. jag packade upp den ur kartongen, lade den på toalettgolvet, vände och vred på både bruksanvisning och sits. Sedan gav jag upp. Bruksanvisningen var ju helt felskriven och sitsen feltillverkad! Så fick det vara tills Nicklas kom hem. Då var bruksanvisningen och sitsen rätt, dock var toalettstolen väldigt fel. Det gick inte att öppna locket! Sånt kan ju lätt vålla problem. Liksom med allt annat jag inte vill/kan ha kvar dumpade jag träsitsen hos mamma. Efter en stunds funderande kom jag dock ikväll på att om vi hade bytt hål på skruven hade troligtvis problemet med locket löst. Men ni vet ju hur det är med sådana där jävla felskrivna bruksanvisningar! Att det ska vara så svårt 😉

toaletten.jpg  Kaosartat sitsbyte.

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.