Nya skor

När vi var i Thailand och Nicklas ville ta en longtailbåt hem från Nai Harn stranden uppstod ett problem. Jag är nämligen inte alls förtjust i att åka båt. Dels för att det är livsfarligt och dels för att det i just det här fallet kostade mer än dubbelt så mycket jämfört med att åka taxi. Nicklas insisterade och jag vägrade. Det åtestod bara en enda utväg…. mutning.
Nicklas: Vi kaaaaan väl åka båten, snälla snälla Josse.
Josse: Neeeej, jag vågar inte, tänk om vi sjunker?! 
Nicklas: Om du får en ny klänning då?
Josse: (glatt) Okej!

Lättövertalad? Svar: Ja.
Nu blev det ingen klänning. Jag hade redan köpt två. Det blev faktiskt inget köpt förrän idag. I lördags såg jag nämligen de här snyggingarna på skobutiken i byn. Nicklas höll sitt löfte (klänning blev utbytt mot skor) så idag kunde jag hämta med dem hem. Sköna var de också, ett plus i kanten 😉

nya-skor.jpg

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

3 reaktioner till “Nya skor”

Kommentarer inaktiverade.