Fredagen lite sådär försent

Igår kväll var jag trött och orkade inte skriva ett långt inlägg. Får ta gårdagens händelse nu istället.
Fredagen spenderades i skolan där vi hade bokredovisning och fick sluta tidigare, det var dagens bästa.
Kom hem sent efter att ha rusat runt hos optikern och apoteket. Hos optikern fick jag helt nya linser att prova, men styrkan var helt åt h-vete. Dock skavde de inte som den ena silikonlinsen. Det kommer ytterligare en lins på måndag som ska testas. Det är ett jäkla krångel att prova ut linser, ångrar min nästan att jag gav mig in i karusellen.
När jag kom hem knorrade magen så högt att grannarna ringde och bad mig sänka musiken. Jag förstod att de var kris och var gör man då? Jo man ringer polarna på pizzerian.

img_2094.jpg

”15 minter, en kvart” senare låg denna skönhet framför mig på bordet. Hej kompis, sa jag och högg in.
Kollade Förkväll samtidigt, mest för att se Carolinas nya bröst, eller icke bröst snarare. Kändes lite konstigt men mår hon bra mår jag bra 😉 Förökte fota det hela men resultatet blev ganska kasst.

img_2098.JPG

Helena Bergström var på besök. Jag gillar henne superduper mycket. Hon är så naturlig och har sån en härlig självdistans till sig själv. Desstuom gråter hon hela tiden. Lite roligt är att de skämtsade om att hon alltid lipar igår på Förkväll och nu i morse var hon med i Nyhetsmorgon och ja… lipade! Kul brud!

img_2101.JPG

Nu tjatar gubben om att vi måste gå ut och motionera idag. Åhh, va jobbig han är! Vägde oss innan. Jag ligger kvar på samma medan Nicklas gått ner 1 kg. Pissresultat. Får ta lite chips och trösta mig med 😉

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.