Snopet

Nu gick min nya kompis förbi igen.
Jag tog chansen att vara en god människa och vinkade först, tror ni han vinkade tillbaka? Nope…
Men det hela beror nog på att han kom från ”fel” håll idag. Jag tror inte man ser in så bra genom förnstret från det hållet. Skyller på det. Kan inte vara något annat. Det måste vara så.
Åhh herregud, har jag redan blivit dumpad av min nya vän!? 

Nu ringde Nicko: ”Kör försiktigt det är nog halt idag. Regnar och snöar om vartannat.”
Är det inte mormor som ringer och berättar att det är halt så är det Nicklas och är det inte någon av dem så är det mamma. Hellooo! Jag föddes inte igår. Jag veeet att det kan vara halt under den här årstiden. Kan aldrig någon ringa och säga: Idag är det inte alls halt så kör det fortaste du bara kan och slicka kanten i kurvorna, kör i 110 fram till stoppet och tryck ner bromsen så hårt du kan precis innan strecket. 
Vad kul det hade varit om någon sagt så 😉

UPPDATERAD ca 15 min senare:
Nu vinkade han! Kom från ”rätt” håll. Fast han vinkade först, liten miss från min sida. Jaja, jag har en kompis na na na na na naaaa!

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

4 reaktioner till “Snopet”

  1. Jobbigt är bara förnamnet! Jag har en äkta hang-up på hejande. Blir helt misstänksam om någon inte hejar tillbaka på mig. Tror att den är förbannad eller snobbig. Antar att det är vad man brukar kalla ett I-landsproblem 😉

  2. Tina: Vet faktiskt inte, är först nu jag börjat se honom efter den där tidiga morgonen vi snackade. Lite trevligt med en ny polare!

Kommentarer inaktiverade.