Lördagkväll

Ikväll vart det kalas hos Nicklas föräldrar. Jari fyllde år. Av oss fick han ett par träskor och en sån där lasermätarmaskin.
Det bjöds på både god mat och tårta. Hade det inte varit för min onda blå tå hade jag rullat ut ur huset 😉
Är mätt och trött som en nyäten katt. Risken att jag slocknar här i soffan är skrämmande stor. Fast det är för jäkla gott att slumra i soffan. Shit så skönt det kan vara! Det jobbiga är om man inte sminkat av sig eller borstat tänderna innan, att ställa sig och göra det mitt i natten innan förflyttningen till sängen är ingen höjdare.
Måste koncentrera mig på filmen nu, spännande är den! Greven av Monte Cristo på 4:an.

kajsa1.jpg  Nicklas föräldrars mysiga labrador Kajsa

maja1.jpg  Deras kisse Maja

maja2.jpg  Maja var nyfiken på kameran

jag.jpg  Linslusen Josse 😉

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.