Go Gynning!

Sköna bruttan Gynning har nu kommit till insikt om att folk är mer intresserade av hennes bröst än henne själv. Hon har tröttnat på att de ska vara i fokus när det egentligen är hon som gör jobbet. De råkar hänga på av bara farten.
Shit vad vitsig jag är så här på morgonen 😉
Nu ska de iaf auktioneras ut på E-bay. Jag kommer definitivt bjuda……inte! Även om det går till en bra sak måste man dra gränsen någonstans, min går vid använda bröstimplantat. Men jag önskar henne all lycka och hoppas att andra bjuder så krigsoffren i Rwanda slipper få Carros jättebomber nerskickade istället för pengar *hahahahaha*

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

2 reaktioner till “Go Gynning!”

  1. Nu fick du till det! Inte dåligt så på morgonen..;-) Hemma idag/kväll? Har ju inte talats vid på ett tag… Ringer dig sen nån gång!

Kommentarer inaktiverade.