Tacos-lover

Mmmm vad gott det var med lite tacos! Det måste väl ändå vara ganska nyttig mat? Grönsaker, kött, bröd. Om jag skippat gräddfilen hade det blivit ännu nyttigare.

Gjort lite nytta idag, har ju jobbat! Var ingen rusch direkt. Ringde en irriterad kvinna vars grejer börjat rosta efter 1 disk! Illa. Men jag kan ju inte hjälpa det. Blir att man får ta en del skit ibland som inte alltid är så rättvis. Men det är bara att le och hjälpa så gott det går. Ibland är det svårt, då vill man kasta sig över disken och strypa kunden, men det hade ju inte sett så bra ut.
Ska jobba på måndag igen och på tisdag är det inventering. Brukar vara trevligt, alla är samlade för en gångs skull.

Vi hyrde film idag, ”She’s the man”. Den…
Var tvungen att göra lite paus för att tvätta katten i rumpan. Så fort det blir lite blött ute vägrar han sätta sig ner ordentligt då han utför nummer 2 vilket resulterar i att det hamnar lika mycket i pälsen som på marken! Jag måste klippa hans hår därbak för att undvika sånt här, får bara inte tummen ur att göra det någongång! Jaha, intresseklubben antecknar… 😉
Det var en liten parantes, nu åter till filmen. Den handlar iaf om en tjej som vill spela fotboll. Hon klär därför ut sig till sin bror och börjar på en skola där de spelar fotboll. Men så råkar en tjej bli kär i henne och hon blir kär i en kille och plötsligt dyker broderns flickvän upp. Helt galet blir det tillslut! Typisk Amerikansk highschool komedi. I like! Har supertöntig humor. Älskar sådana filmer!

Stackars blöta Plutten sitter här och slickar tungan av sig. Nu kommer han putsa sig tills han är snustorr. Löjliga katt…

I morgon är det nyårsafton om någon missat det. Tjoflöjt!  

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

6 reaktioner till “Tacos-lover”

  1. raka katten mellan benen…hmm klipp hål i dina byxor i se hur de känns på vintern…skål

Kommentarer inaktiverade.