Passa er för sopspioner!

Idag står det på Aftonbladets hemsida om stackars Victoria vars Kalle Anka tidning hamnat fel på sopsorteringen. Tidningen hittades av en sopspion för ett år sedan och nu har de då äntligen lyckats spåra den onda kvinnan som sorterat fel. Jippie hurra för dem.
Vem betalar dessa sopspioners lön egentligen? Vem tusan ställer upp och jobbar som sopspion!?
Minns för ett tag sedan då en mycket gammal dam råkat sortera fel och åkt dit med dunder och brak. Damen kunde knappt gå pga ålderskrämpor, ändå lyckades hon ta sig ner till stationen för att sortera sina sopor. Men väl där blev hon anmäld och fick böta istället. Sjukt sjukt sjukt…
Förstår inte sopspionerna att deras jobb gör att folk inte vågar slänga sopor på stationerna i rädsla för att få böter. Bättre att häva ut skiten i skogen där ingen ser och anmäler en, tänker de och tar soporna till skogs.
Är bara en tidsfråga innan toaspionerna dyker upp och ser till att alla betalar den där 5:an på offentliga toaletter istället för att hålla upp dörren åt varandra…

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.