Ingen god morgon

När jag skulle äta min frukost i morse upptäckte jag tarmar och blod på golvet framför kylskåpet. Vansinnigt äckligt var det! Tappade aptiten och ringde Nicklas för att skälla. Han hade naturligtvis inte sett det äckliga. ”Näääää, det såg jag inte”. Visst, sure, säkert…. Som vanligt alltså, spara skiten åt flickvännen bara, gör det! Jag klöktes och klöktes och klöktes när jag torkade upp det. Klöktes t.o.m. på vägen ut till soptunnan för att jag tänkte på hur äckligt det var!
Fattar inte hur jag kunnat bli en sådan mes, förr var jag inte alls äckelmagad men nuförtiden tål jag ju ingenting. Fast jag vet en som är värre…

wanted1.jpg

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.