Åhh nostalgi!

Kollade igenom lite gamla bilder från förr. Har en hel del partybilder som bör gömmas och glömmas 😉 Nädå, riktigt så illa är det inte. Men förbannat kul, det var det!
Byås var det som gällde, det allra bästa uteställe man visste. Förfest hos Carro var en självklarhet. Jag och hon brukade vara helt desperata och ville fylla varje lördag, helst fredag också, med partaj. Brukade ringa till varandra på söndagsmorgon (hmmm mer kanske middag) då vi vaknat efter en natts festande och försöka klura ut vart vi skulle åka nästa lördag. Sen satt man klistrad vid mobilen i väntan på ett sms från någon handsome boy. Gud, det låter som om det är hundra år sedan när det egentligen bara har gått 4 år!
BP åkte vi till några gånger också. Minns att Adam Alsing var där en gång och att jag blev jättebesviken för att han var tråkig. Emma och Mille var ju lite heta där ett tag efter Robinsson, de var på Byås en gång och Tina höll på att dö när hon trängde sig fram bland folk för att snacka med Emma. Som hon kände sedan innan om jag inte minns helt fel.
Det var på den tiden då man faktiskt tyckte att Schoughs loge var ett hot place. För min del har väl den känslan gått över litegrann kanske… Numer har man sådana där jobbiga tantiga krav på ställen man åker till. Det får inte vara för hög musik, det måste finns tysta ställen att sitta och prata på, det får inte vara för mycket sådana där ungdomar som hoppar och skriker. Dessutom är det oerhört viktigt att man får komma hem och sova i sin egen säng, helst innan klockan 2 för annars blir det så jobbigt att komma upp dagen efter. Hahahaha!
Slänger in lite nostalgiska kort på the babes:
    

 nostalgi2.jpg   nostalgi.jpg   nostalgi3.jpg
 Galne Gunnar(sson)    Tina och Cina     In action

nostalgi4.jpg   nostalgi5.jpg   nostalgi1.jpg       
Ett tag skulle det      Cina och Tina igen    Alltid med mobilen
alltid lockas hår…                                    i högsta hugg 

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

3 reaktioner till “Åhh nostalgi!”

  1. emma och mille.
    inte molle.

    haha, kunde du inte hittat nån fulare bild på mej eller??? :):)

  2. Ojdå, hihi får ta och ändra det. Om du inte vill att ngn bild ska va med får du säga till så tar jag bort den.

  3. Det va tider det darling!! Ska vi ta väcka liv i detta på måndag lr?? Du o jag like old times..;-) Oslagbart..!

Kommentarer inaktiverade.