GeKås is the place

Idag drog vi en snabbis till Ullared när Nicko slutat jobbet. Egentligen är en runda till GeKås det ända som behövs i juletid. Jag hade nog kunnat hitta lämpliga julklappar där till alla. Men eftersom de flesta häromkring köper sina julklappar där är risken att man köper liknande eller samma till varandra lite för stor för att jag ska våga ta den risken. Blev iaf en hel del inhandlat idag och nu är det bara två namn kvar på listan. Men det är redan bestämt vad de ska få, endast att utföra det hela som fattas. Men herregud, är ju flera dagar kvar till jul, no stress!
Köpte filmen Snapphanar. Helt ok. Lite lång, flera scener känns onödigt utdragna. Men man får i alla fall lära sig lite om Sverige och kampen om Skåne.
Träffade förresten Carro på GeKås. Hon var också i julklappshandlatagen. Dessutom såg vi att hon köpte Bingolotter vid utgången. Jaaa fröken Stark vi såg! 😉

dsc00041.JPG Hihi, ser ut som om vi bara handlat godis, men jag lovar att julklapparna ligger därunder någonstans.

dsc00042.JPG Mmmm, efter hårt shoppande behöver man energi. Vad är då bättre än Burger King? Mitt nya liv börjar efter nyårsafton 😉

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

6 reaktioner till “GeKås is the place”

  1. Jaså.. de känns som om hela S-stenar o den här regionen neråt åkte till Ullared igår.. Känns som om jag oxå behöver åka dit om de ska bli några mer julklappar.. Förresten när ska vi byta med alla? Ska vi säga nån plats o tid? kram

  2. Haha, jag håller med, såg en massa folk härifrån igår! Vi har inte sagt ngn speciell bytar-dag. Jag tänkte åka runt någondag nu innan jul och droppa av julklappar hos er. Jag kommer när du minst anar det 😉 Annars kan man ju vänta och byta då vi ska till dig nästa vecka.

  3. Uppesittarkväll med Bingolotto dagen före julafton är tydligen tradition för många… Men jag har inte ramlat i träsket… än. 😉 Go Carro!

  4. Jag ska bara få be o tala om att det faktiskt inte va jag som köpte bingolotterna! Det va pappa… Men så fick jag välja lott till honom bara för att han ska kunna skylla på mig när han inte vinner nåt! Jag fick endast dra en me vinst på.. Hur lätt e det?! Fast så kan man också se det så här.. OM pappa vinner så kan han ju dela me sig eftersom det faktiskt va jag som valde lotten…! Men det kommer han ju inte göra men ändå.. Det brukar inte vara jag som står för bingolottospelandet bland oss… Tror bestämt att det va en viss Josefine som spelade bingolotto varje söndag kväll innan… Så ringde man o skulle berätta något viktigt o då lyssnade hon inte för hon va tvungen o skriva va som fanns i låderna..! Va det inte så??;)

  5. men va ni gnäbbas tjejer.
    det är ju jul. var snälla nu. ät peppar kakor för tusan 😉

  6. Carro, vet du inte att det är fult att skylla ifrån sig på andra! Ta en pepparkaka som Tina föreslagit så kanske du får lite vett i dig. Om inte får jag väl dra in på dina julklappar. Tomten kommer bara till snälla barn som inte ljuger vettu.
    Btw, hur fasen har jag kunnat missa det här med uppesittarkväll före julafton!?

Kommentarer inaktiverade.