Notting Hill för femtioelfte gången!

Nicklas har någon sorts förkärlek till Notting Hill och det har varit särskilt påtagligt denna veckan. Varje kväll åker filmen på, och varje kväll slocknar herrn i fråga efter ca 20 min…
Kan någon smart människa svara på varför i h-vete han nödvändigtvis ska se om den från början varje kväll istället för att helt enkelt fortsätta kolla där han slockande ifrån föregående kväll?
Resultatet av detta blir iaf att jag kan replikerna i Notting Hill utantill, det kan kanske vara en merit? Vet ni förresten att de spelar samma låt både i början och i slutet! Inte? Det vet jag iaf. För jag har sett filmen femtioelva gånger.
Trots detta gillar jag både Nicklas och Notting Hill 😉

Nu, gott folk, tänker jag krypa ner i en gosig säng och troligtvis somna till ljuden av Hugh Grant och Julia Roberts.
Godnatt

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

2 reaktioner till “Notting Hill för femtioelfte gången!”

  1. Fan va kul. Haha. Har ett tips till Nicklas. Han kan ju ha ett 20 min band, en för varje dag liksom. Måndag,.. tisdag .. onsdag.. tills då filmen tar slut. Så behöver han inte se om den igen o igen. 😉 Hehe.

Kommentarer inaktiverade.