Studentpresent

Storsäljaren på Presenteriet just nu är fyll-i-boken Till Studenten. Kanske inte så konstigt iofs i dessa studenttider 😉

till-studenten-scannad-framsida-copy

Förresten så är tävlingen tillsammans med Husmusen nu avslutad. Vinnare blev Lovisa för sitt roliga presenttips och den kreativa idén kring att använda Ernst nyckelöppnare som halssmycke i ett halsband. Kul idé!

2 Responses to “Studentpresent”

  1. Anna skriver:

    Satt å tittade på en inspelning med filmkameran från våran student och bal. Roligt, de roligaste var två herrar du kan säkert lista ut vilka den ena från min klass å den andre från din, när de gick på balen. De såg lite bortkomna ut på filmen…Hoppas att de inte läser detta 😉

  2. josse skriver:

    Ja herregud, vår student! Känns som hundra år sedan. Jag plockade fram mina vita byxor som jag hade på studenten, stl 36… In my dreams att jag kommer i dem längre! Hahaha, klarar ändå inte av att slänga eller sälja dem. Jag drömmer vidare istället… 😉 Samma sak, fast ännu tightare, med balklänningen. Fast den var ju för liten redan på balen, fick sitta rak i ryggen som en pinne för att den inte skulle spricka. Tur att vi inte har bal nu när jag går ut i H-stad för då hade ångesten över att inte komma i gamla balklänningen varit STOR 😉