Tar du åt dig eller?

Fick ett skrattanfall här nu som heter duga. Tårarna sprutade och magmusklerna värker :mrgreen:
Allt är Nicklas fel!
Jag satt här i soffan och småpratade med Fia. Berättade för henne att om hon bara inte hade fläskat ut sig så i sängen på nätterna så hade hon fått sova där bredvid mig hela nätterna.
Nicklas lyfter då på huvudet och ursäktar sig för att han ”fläskar” ut sig så.
Det tog inte många sekunder innan jag började gapflabba. Stackars sambon, han associerar sig själv med uttrycket ”att fläska ut sig”. Han trodde på allvar att jag satt här och tjatade om att han måste sluta fläskar ut sig.
Det här tyckte jag var vansinnigt roligt. Även nu när jag skriver det måste jag pausa för att skratta av mig. Egentligen är det ju inte så roligt. Inte roligt alls på det där allmänroliga sättet. Men jag är övertrött så skyller på det. 
Nu ska jag sova, får se om det går bra i natt nu när Nicklas ligger bredvid och fläskar ut sig. Hahahahihihihihohohoho! 

One Response to “Tar du åt dig eller?”

  1. tina skriver:

    Haha! De hör vad de vill höra heter de juh 😉